Posted on

Søkemotoroptimaliseringshemmeligheter Fra Proffene!

Etter hvert som flere og flere konkurrenter og rivaler går inn i en verden av online handel, blir det stadig vanskeligere å vinne oppmerksomheten til potensielle kunder. Hvis virksomheten din skal lykkes på nettet, må du først mestre kunsten å optimalisere søkemotoren, eller SEO. Bruk disse tipsene og triksene for å skape et konkurransefortrinn på nettet.

For søkemotoroptimalisering er det første du bør gjøre å registrere deg hos Google og andre søkemotorer (for eksempel Yahoo! og Bing). Du kan besøke et spesielt nettsted, fylle ut et veldig kort skjema med nettstedsadressen din, og du vil sannsynligvis bli «gjennomsøkt», med andre ord lagt til, av den søkemotoren raskere.

For å vite hvor du står med ditt spesielle nisjemarked, bør du sjekke på din siderangering minst en gang i uken. Ved å sjekke din rang, vil du finne ut varierende informasjon om hvordan konkurrenter finner deg, og du vil også innse hva du trenger å gjøre for å skyte opp i rangeringen. Målet ditt bør være en siderangering på 1.

Tenk på alle nøkkelord relatert til nettstedet ditt. Selv om du ikke prøver å rangere for hvert søkeord du kan tenke deg, kan det å ha en liste over relaterte nøkkelord hjelpe søkemotorresultater ved å la deg utnytte søkeordkoden best mulig og ved å gi deg enda flere mulige måter å få besøkende på.

Hvis området har et definert sett med kategorier, optimaliserer du URL-adressene på området slik at de inneholder nøkkelordene som er knyttet til kategoriene. Si at du har to kategorier, katter og hunder. Google liker det bedre hvis nettadressene til et slikt nettsted er mysite.com/cats og mysite.com/dogs i motsetning til noe som mysite.com?category=1. Enda viktigere er det at personer som søker etter et nøkkelord tilknyttet en av kategoriene, har større sannsynlighet for å ankomme en av undersidene dine når du bruker en logisk URL-struktur.

En god SEO-teknikk på siden er å bruke alt-tagger for å beskrive alle bildene på nettstedet ditt. Ved å gjøre dette vil søkemotorer kunne indeksere bildene og finne sidene dine. Denne metoden har også den ekstra fordelen av å hjelpe besøkende på nettstedet som bruker nettlesere som bare bruker tekst.

Hvis du vil optimalisere Sidens søkeresultater, kan du utheve søkeordene minst to ganger på nettsiden. Prøv å holde dem så nær toppen av siden som mulig, men hold teksten naturlig og ikke-klosset. Det er viktig å inkludere søkeordene i kroppen på nettstedet ditt riktig, slik at søkemotorene vil være i stand til å oppdage dem. Jo mer godt plassert søkeordene er, jo mer sannsynlig at siden din vil vises høyere i søkeresultatene.

Når du prøver å øke søkemotoroptimaliseringen, bør du gjøre nettadressen din noe enkelt og forståelig. Det bør være klart hva nettstedet ditt handler om. På den måten vil folk vite hva de klikker på når de leter etter noe ved hjelp av en søkemotor, og de vil mer sannsynlig klikke på nettstedet ditt.

Hvis du vil at forbrukerne skal besøke nettstedet ditt eller søke etter produktene og tjenestene dine, er det spesielt viktig at du er villig til å følge opp SEO-prinsippene i nettstedets koding og innhold. Følg rådene fra denne artikkelen, og du vil begynne å se forbedringer i nettstedets trafikk og effektivitet.

Hvordan Lykkes Med SEO